GERÇEKTEN ZAMANİNDA PARA İLE SATİLAN SONRASINDA ÜCRETSİZ OLDUĞUNDA PARA İADESİ OLMAYACAGİNİ BİLECEK YAŞTASIN diye düşünüyorum SENİN GİBİ LER EVET LER İŞTE BÖYLE
PARAYLA VERİRSİN PARALİ
UCUZ verirsin ucuz
bedava verirsin reklam
😂😂😂 Bu şekilde davranir ben kızmıyorum size acıyorum üzülüyorum gerçekten . Alma yavrum alma 😀 bak ne kadar basit para.vererek de alma bedava da alma sen kendi yolundan şaşma burda da vaaz verme .
Benim parayla satanlara veya ücretsiz satanlara lafım yok ki.
Spam yapıp hak hukuk konuşanlara lafım.
Spam yapan, milleti spam yapmaya teşvik eden birisinin, spam olayı kendi başına gelince böyle küplere binmesinden tam bir komedi dram filmi çıkar

Ben kendime yapılınca yaygara yapmadım ki azıcık yani minnacık zekası olan zaten bedava vermemden bunu anlar 😀 kaybetme kaygım yok sizler sanırım o benim bahsettiğim kişilerin trollerisiniz veya Multi üyelikleri olabilirsiniz yoksa bedava bir ürün için böyle saçma sapan niye yazar ki insan ? Sizler bittiginizde bundunya çok yaşanılası olacak herkes paylaşana teşekkür satana da hayırlısı diyecek 🖤🇹🇷
hani böyle zekadan filan bahsediyorsun ya, hani bu insanları programı ücretsiz vererek bitireceğini sanıyorsun ya daha düşme yazıktır platin üye.
Noldu sana spam yapılmasının nesi zoruna gitti anlatsana gardaş.