O zaman programı kullanacak arkadaşlara bende bir yardımda bulunayım, öğrenci kardeşlerimiz falan kullanacakmış madem, hatta programın ilk satıldığı zamanla bu zaman arasında devletler yıkıldı, devletler kuruldu şartlar aynı değil bu tavsiye herkesin işine yarayacaktır.

Tavsiyem: Programı indirdikten sonra eğitim setlerine ihtiyacınız yok 5-6 video dışında diğer videolar zaten başka kişilere ait zaten. Yani sıfırdan bu işe girecek arkadaşlar şu başlıkları araştırsın gerisi youtuba'da var zaten.

1-) İnstagramdan resim indirme programı bulun. (bu program eğitimde anlatılıyor ortalama her bilgisayarda olduğunu düşündüğüm bir program.)
2-) Bir tane toplu resim indirme programı bulun. (Google'a yazdığınızda direk eğitimdeki program geliyor zaten.)
3-) Bir tanede toplu resim düzenleme programı bulun. (Yine google'da cayır cayır var)
4-) Google'da aratıp bir tane pinterest forumuna girin paylaşılan keywordleri alın kullanın. (Ben eğitimi yapınca tutmamıştı bu yöntemle hit alabildim.)

Geri kalan işlemler zaten basit. Sıfırdan giren biri olarak benim bile bildiğim konular extra bir şey yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese hayırlı günler.

Konu sahibi arkadaşa da şunu söylemek istiyorum,
Verdiğiniz cevabı özellikle gta5 ile bu programı benzetmenizi mükemmel derecede hayret verici buldum, cevap vermeye mantığım razı gelmedi. Sadece şu cümlenize cevap vereceğim, "bencil.degilim ben bu sistemle kazanıyorum sizde alın benim çalışma sistemini diye girdim yoksa.bende sus pus kendim kazanirdim ben" bu programı sadece kendiniz kullanıp pinterestten belki 5 yıllık kazanacağınız parayı programı satarak zaten kazandınız. Konuya kendiniz yazdınız bilmem kaç bin tl reklamı yapıldı diye. Hepsini geçtim program satışı yaptıktan sonra premium üyelik bile aldınız Yani hocam diyecek bir şey bulamıyorum. Neyse teşekkürler.