Sanırım şu forumda kendisiyle bu kadar çelişen satıcıları başka kategorilerde zor buluruz. Biri çıkar spam programı satışını besmele çekerek başlar, diğeri ben kazanıyorum yeteri kadar biraz da başkalarına fayda sağlamak için cuzi fiyata satıyorum der, zor günlerde para kazanmanız için vesayre vesayre birton süslü ve dini cümleler.
Yahu pinterest spam dediğiniz şey başkasının emeğini çalıp kendi sitene hit çekmektir.
Spamcıların bu alınganlığı da tuhaf.
@Amojunn sen şu forumda onlarca kişiyi milletin saatlerce uğraştığı fotoğrafları çalarak para kazanmasını bu yola girmesini sağladın. Şimdi diyosun ki ben çok kızdım benim programımı değiştirip üzerinden para kazanıyorlar, bunu yapamazlar.
Ne oldu sen başkalarına yaparken iyiydi de aynısı başına geldiğinde küplere binmişsin...
Kendini komik duruma düşürmüşsün.
Bunu ücretsiz yapman iyi olmuş. En azından senin programın da sonu gelmiş oldu.
Ama programını satın alan kişilere ihanet
Program ücretsiz olduğuna göre programı satın alanlara para iadesi yapman gerekli. En azından hiç kazanmadığını ispat edenlere.
@<a href="https://www.r10.net/member.php?u=112094" target="_blank">Amojunn</a>; <br />
<br />
Hocam kusura bakmayın da ne gibi bir güzellik yapmaktan bahsediyorsunuz? Böyle bir karar alırken ödeme yapan insanları düşündünüz mü? Hadi sizi tanıyan insanlar tepki vermeyecek ama ben kendime bir ek gelir uğruna aldığım programdan, vaat ettiğiniz hiç bir şeyi elde edemedim. <br />
<br />
Bu programı ücretsiz yapmak gibi bir karar aldıysanız ben ücretimin iadesini istiyorum. Programı zaten 1 aydır kullanmıyorum. işi bilmeyen için dediğiniz vaatlerin hiç biri bende etkili olmadı, ki gece gündüz içerik bulayım diye bir yığın stok yaptım. Programı aldığım günden beri aylık ziyaretçi sayısı 15 k yı zor gördü. Oda bir arkadaşın yardımıyla zor bela.
Bir spamcının kendine spam yapılınca bu kadar yaygara kopartması komedi