Size mi kaldı platformu kullanıp kullanmamam? Ben size sorduğumu hatırlamıyorum.
Yasak talep edebilirim.
Ben konuda kişisel görüşümü belirttim. Ayrıca discord,telegram vs.. gruplaşmalar üzerinden ifşa,cinsel içerik yayımı konusunda ağır yaptırımlı bir yasal düzenleme gelirse çok iyi olacağı kanaatindeyim.
Yasayı koyan koymuş, itirazınız varsa cimere yazın bana değil.
Madem sosyal medya iletişim kanalı olarak kullanılacak, o amaçta düzenleme yapılması gerekir twitter üzerinden. Dmden kim birbirine ne yapmış zaten şikayetçi olunmadığı sürece kimsenin umurunda olmaz.
ERİŞİMİN ENGELLENMESİNİN SEBEPLERİ
5651 sayılı kanunda sayılan belirli hallerde siteye erişim tamamen engellenebilir. Bu haller;
İntihara yönlendirme (TCK madde 84),
Çocukların cinsel istismarı (TCK madde 103, birinci fıkra),
Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma (TCK madde 190),
Sağlık için tehlikeli madde temini (TCK madde 194),
Müstehcenlik (TCK madde 226),
Fuhuş (TCK madde 227),
Kumar oynanması için yer ve imkân sağlama ( TCK madde 228),
25/07/1951 tarihli ve 5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanunda yer alan suçlar
Şeklinde kanunda belirtilmiştir. Bu haller dışında sitenin tamamına erişim engellenemez.
malesef bir yolunu buluyorlar anlamadığım şekilde her seferinde karşıma çıkıyor
Platformu kullanıp kullanmamanız bana kalmamış tabiki , platform yasaklandığında insanların göstereceği tepkinin haksız olduğunu idda etmenin size kalmadığı gibi. Vede platformun yasaklanması konusundaki arzunuzun gerçekleşmesini beklemenize gerek olmadığını, rahatsızlık duyduğunuz kapanmasını istediğiniz platformu kendi adınıza kapatıp kullanmayı bırakabileceğinizi ifade ettim.
Ben bu durumu savunmuyorum Twitter uzerinden bunun dişında bana daha iğrenç gelen ter*r*st gurupların propaganda yapması vb durumları dahi oluyor, ter***st birinin hesabı mavi tik alabiliyor bunlara rağmen tepkimi gösterir platformu kullanmam bunun dışında ben bunları görmek istemiyorum , bu yüzden engellensin bakış açısı benim takıldığım nokta sizin yorumunuzda.Artı olarak şuan yabancı bir şehirin adını yazdığınızda bu tarz şeyler çıkmıyor, bu paylaşımları yapan aynı havayı soluduğumuz insanlar, Ve yasaklar hiçbir şekilde bu insanları engellemiyor, o dediğiniztarzda videoların Twitter tarafından algılanmasını önleyenfiltreler çekiyor bu insanlar o videolara, şikayet olmadığı durumda Twitter botları algılayamıyor bunu, Twitter daha sonra filtreleme özelliği koyup umursamadı diye biliyorum. R10 da dahi bu tarz hesaplar açıp takipçi yapıp satan insanlar var, şimdi bu insanlar yüzünden bu platformu da kapatalım o zaman bir sürü faydası olan, dediğiniz gibi Twitter de anlık gelişmelerden haberdar olabiliyorsunuz bu gibi faydalarıda var bu tarzda kötü yanlarıda.