Arkadaşım çoğu kişi monster demiş ama kesinlikle monsteri alma derim.
Aldığım güne lanet olsun. Uzun bir süredir zaten şikayetim mevcut Tüketici heyetinde. Servisi servis değil. 3 kez gitti servise bilgisayarım. aldığım gün şikayet ettim fan sesinden gönderdim. Alakasız işler yaptılar ve geri gnderdikleri bilgisayar klavyesşi bombe olmuş J tuşu kanırta kanırta zor basar hale gelmişti. Üstelik fan sesi azalmamıştı. Bir kez daha yolladım Oyun HDD fan sesi olur deyip salladılar bu kezde ama öyle böyle değil ses.
3. de tm şikayetlerimin üstüne hdd kafa atması, hoparlor patlaması sorunları eklendi. VLC playeri kurduk diye suçlu ilan ettiler. HDD değişti kasa tam kapatılmadan yamuk yumuk gönderdiler. Telefon defalarca ilgisizce yüzüme kapatıldı. İlk günden geldiğimiz güne dek mücadelemi sürdürüyorum. Tüketici Heyeti şikayeti ellerine ulaşınca arayıp sorunları çözelim dediler ben göndermedim artık. Zira 2014 de aldım ve sene 2020. Toplam 3 kez Hdd kafa atmasıMüthiş plasktik parça ve klavye kalitesizliği. Sesi az çıkar butun monsterlerin neredeyse (Hoparlor). Kendi tamircime yaptırıyorum 3 4 ayda bir sorunları kısmen de olsa. Yedek parça kesinlikle vermiyorlar. Tüm sorunlarıma rağmen istediğim parçaları PARASIYLA bana satsalardı bari.
Neleri mi iyi hızlı pc ısınana kadar. Tasarım ışıklandırma güzel. O dönem fiyatı biraz aşağıdaydı rakiplerinden şimdi olduğu gibi. MSI veya diğer markaların gaming lerine bak derim. Bu söylediklerimde eksik var fazla yok. Hangilerini merak edersen pmden detay ve görsel sunabilirim.