Herkese iyi akşamlar

yaklaşık olarak 3-4 senedir kripto para ya olan hayranlığım yüzünden neredeyse başıma gelmeyen kalmadı.Gelin asıl olaya geçelim;

2 ay önce tüm kripto paralar düşüşte iken binance üzerinden 5 k lık XRP(Ripple ve ETH(Etrereum) aldım.Fakat son zamanlardaki yükselişlerden sonra baya güzel kar bıraktı bana.Fakat paralar yabancı borsa'da olduğu için bunları türk kripto borsasına göndererek bozup TL olarak hesabıma çekmek istedim.Borsa olarak en güvenilir paribu ve Btctürk öngördüm.Öncelikle ethereum bakiyemi paribu hesabıma çekmeye çalıştım.Herşeyi istenildiği gibi yaptım.Fakat onaylandıktan sonra birşey farkettim.Ethereum adresimin son harfi eksikti(Eksik kopyalama).Durumu acilen paribu borsasına bildirdim.Fakat ellerinden birşey gelmedi.Sonuç:2 k zarar.onu geçtim.Dedim son kalan xrp yi de çekeyim dedim.Btc türk borsasına kayıt oldum.ve bilgileri kopyaladım.Para çekme bölümüne tüm bilgileri girdim.ve kontrol ettikten sonra onayladım.Fakat bu seferde yanlışlıkla XLM(Stellar)bilgilerini kopyaladım.Ve sonuç : HÜSRAN.

tüm bu zarar sadece 20 dk içinde gerçekleşti.Ve neredeyse artık bunalıma girmek üzeriyim şuan.allaha şükür hiçbir şekilde kafama takmıyorum.Sağlığım yerinde olduğu sürece her türlü o parayı yerine elbet koyarım.Artık bundan sonra daha dikkatli olurum.

Bir işlemi yaparken defalarca kez kontrol edin.Benim durumuma düşmeyin.