Konu
Tüm Sosyal Medya Platformunda Cloaker Hizmeti!
15-05-2020, 20:10:20
Formenosx
Üyeliği durduruldu
Cloaker sayesinde politika onayından dolayı red edilen tüm reklamlarınız aktif olur. Örneğin "SMM Panel,Cinsel Ürün vs."
Url kısaltma gibi bir script ile cloaker yapılmayacaktır tamamen kendi websitelerimden yönlendirilecek. Örnek verecek olur isek;
Bu bağlantıyı tanıtıma göndereceğiz
ve onaylandığı an o bağlantıya tıklayan sizin sitenize yönlendirilecek. Aynı zamanda Geotarget, Device manager vs. özel isteklerinizi aktif edebilirim.
Device manager ve Geotarget ne olduğunu bilmeyenler için özet geçeyim. Geotarget ülke ayırımı yapan bir bağlantı özelliği. Amerika IP'si üzerinden tıklandığında başka bir url'ye Türkiye tarafından tıklandığında farklı url'ye yönlendirebilirsiniz. Device ise Android girişlerinde yönlendirecek url, İos da farklı url, Mac da farklı url vs..
-----------------------------------------------------------------------------
Konuyu uzun uzun yazılar ile anlatmak yerine direk anlaşılır şekilde özet geçerek anlattım
. Merak edilen soruları pm yolu ile sorabilirsiniz.
URL'lerde trafik hakkınız sınırsızdır.
Her bir cloaker linkiniz 15 gün boyunca aktiftir, sonrasında durdurulacaktır.
Aşağıda belirtilen platformlar harici diğer sitelerde de cloaker hizmetim mevcuttur. Pm göndermeniz yeterli. Google hizmetlerinde reklam aktif olduktan sonra ücreti alıyorum, Facebook'da kullanılan görsel yüzünden red alınabildiğinden önden ücreti alıyorum.
---------------------------------------------------------------------------
Fiyatlandırma:
Google Adw
:
149TL
Facebook
:
79TL