Vinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para benim içinde sıkıntı değil Allah 'a şükür param var.
Tamam konuda belirttiniz ama satışta belirtmediniz ? konudan görmedim direk sitenizden aldım ve sitenizde böyle bir ibare göremiyorum ?
WhatsApp konuşmalarınıda atabilirim ?
Siz zaten kimseye haksızlık ayrıcalık yapmıyorsunuz mağdur ediyorsunuz. Benim söylediğim bu.,
Ben bu konuyu görmedim 2. Ay sizden satın almıştım cv cardı ve direk salı günü yazıp sitenizden sipariş verip geçtim. Herhangi bir bilgim yok domain isim değişikliği ile ilgili sitenizde de yer almıyor ?
Buyrun açıklayın giderin. Haksızlık yapmayın. Çok adil ve esnek değilsiniz ya.

Ben şunu anlamıyorum size gelip soruyorum direk hocam isim değiştirecem diye bilgim olsa sormam salak değilim değil mi ?
Sen bana öyle bir şey yok diyorsun. Nasıl yapacaz diyorum 150 tl ikinci lisans vs
Sizden bu konu hakkında bilgim yoktu boşu boşuna para vermiyim bari indirim yapın diyorum gene size para gelecek ona da yok diyorsunuz. Son diyorsunuz ki kimseye esneklik ayrıcalık bla bla bla.
Arkadaş siz mümkünse yapmayın zaten kimseye ayrıcalık.

He bide sizin gibi müşterileri kaybetmek sorun değil derken ? Neyimizi beğenemediniz ?
Yardımcı olun dediğimde gördüğüm muameleyi durumumu burada anlattığım için mi ?
Ben heryere lisans değişimi yoktur diye belirtmek zorunda değilim, böyle bir şey orada yazmıyor diye lisans değişimi olduğu kanaatine nasıl varıyorsun da buna dayanarak alıyorsun hocam, hani sorup alsan okey o zaman birşey öğrenmiş olursun ama yazmıyor orda diye sormuyorsun da alıyorsun lisansı, ertesi gün yazıp lisans değiştirmek istiyorum diyosun. Para göz olsam yaparım lisans değişimini alırım paramı 2 günde hem lisans hem lisans değişim ücreti.. Ayrıca değiştiricem dediğinizde sırf paragöz gözükmemek yanlış anlaşılmamak için yeni lisans almanız gerekiyor diye birşey demedim; sadece malesef yapamıyoruz dedim ki derdimizin para olmadığını anlayın diye ama gelip buraya direk yeni lisans almanız gerekiyor demişim gibi yazıyorsun. bak bir daha oku. Burası şikayet konusu değil ayrıca derdin varsa şikayet konusu açabilirsin baltalama yapma.