KorkmazMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde hiç bir konuya karışmam ancak son cümle ayıp olmuş.
Dertleri para olsaydı hocam emin olun şuana kadar benden binlerce TL almış olurlardı neden diyeceksiniz şimdi.
Yazılımları sektördeki en iyi yazılım aksini iddia eden birisi çıkamaz.. Yakında V3 gelecek oda güzelliğine güzellik katacaktır.

Emre ve hocama sürekli yazarım hocam bana özel iş yapsanıza tema vs diye kim bilir kaç defa yazdım ancak kabul etmediler, paracı insan olsalar kabul edip al hocam fiyat bu kadar derlerdi ama paracı insanlar değildir.
Benimde 3-4 tane sitem var bende lisans değiştirmek isterim hiç yeni yazılım almadan ancak bunu yapmıyorlar yada yapamıyorlar, ki zaten 1 yazılım alana 2. yazılımı 50 TL indirimli olarak sağlıyorlar buda yeterlidir bence.

Ki sektörde bu yazılımdan kat kat kötü yazılımları 500 TL fiyatından satmaya çalışan arkadaşları biliyorum bana kalırsa buldukça bunuyoruz...
İlk yorumumda belirttiğim gibi cv gayet kaliteli olduğunu belirttim. Ben yazılımlarına vs herhangi bir şey demedim.
Karalamada yapmadım. Her eleştiriyi ve başımızdan geçeni söylemeyeceksek o zaman forumları kapatalım hiç gerek yok.
Kimseye hakaret veya karalama söz konusu değildir. Kimseden ayrıcalık beklediğim yoktur.
Yaklaşım yanlıştır. Yanlışa yanlış bende gittim hata bende de var ama doğru.