EmreGuven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma sapan yorumlarla karalama yapmayın hocam 3 kuruş peşinde olsak 2. Lisans indirimide yapmayiz, bu scripti bu kadar ucuzada satmayız. Konuda göremedim diye birsey demediniz özelde ben dedim konuda yazıyor diye ki yazıyor konuyu okursaniz lisans değişimi ve iptai olmadığını görürsünüz. Sizin işinize gelmiyorsa bu benim sorunum değil, kimsenin keyfine göre lisans değiştirmiyoruz ki bunuda konuda belirtmişiz.
HarunDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin derdiniz para demek ki buraya bunu yazabiliyorsunuz, eğer bizim derdimiz para olsa ikinci lisansı 100 liraya verin dediğinizde 100 liranızı alır ve 10 dk da kurulum yapar çok derdimiz olan paraya erişmiş olurduk.

Sektör gereği aynı konudan muzdarip onlarca müşterimiz var, kimseye ayrıcalık yada haksızlık yapmamak ve iş sürecimizi sorunsuz yürütmek adına bu tarz katı kurallar uyguluyoruz.

Daha esnek satıcıları tercih edin sizin gibi müşterileri ve paralarını kaybetmek bizim için dert değil.
Para benim içinde sıkıntı değil Allah 'a şükür param var.
Tamam konuda belirttiniz ama satışta belirtmediniz ? konudan görmedim direk sitenizden aldım ve sitenizde böyle bir ibare göremiyorum ?
WhatsApp konuşmalarınıda atabilirim ?
Siz zaten kimseye haksızlık ayrıcalık yapmıyorsunuz mağdur ediyorsunuz. Benim söylediğim bu.,
Ben bu konuyu görmedim 2. Ay sizden satın almıştım cv cardı ve direk salı günü yazıp sitenizden sipariş verip geçtim. Herhangi bir bilgim yok domain isim değişikliği ile ilgili sitenizde de yer almıyor ?
Buyrun açıklayın giderin. Haksızlık yapmayın. Çok adil ve esnek değilsiniz ya.




Ben şunu anlamıyorum size gelip soruyorum direk hocam isim değiştirecem diye bilgim olsa sormam salak değilim değil mi ?
Sen bana öyle bir şey yok diyorsun. Nasıl yapacaz diyorum 150 tl ikinci lisans vs
Sizden bu konu hakkında bilgim yoktu boşu boşuna para vermiyim bari indirim yapın diyorum gene size para gelecek ona da yok diyorsunuz. Son diyorsunuz ki kimseye esneklik ayrıcalık bla bla bla.
Arkadaş siz mümkünse yapmayın zaten kimseye ayrıcalık.



He bide sizin gibi müşterileri kaybetmek sorun değil derken ? Neyimizi beğenemediniz ?
Yardımcı olun dediğimde gördüğüm muameleyi durumumu burada anlattığım için mi ?