Hocam para verip alanlara haksızlık olabilir sonuç olarak programdan desteğini cekmedin para verip aldik. Ama canın sağolsun incelediği yerden kopsun 😁
Ben desteği.mecbur olduğum için değil herkese değer verdiğim için insanlar kazanabilir diye verdim elimden geldiğince vermeye de devam edeceğim 🤗 alan kişilere haksızlık olmayacak çünkü alan herkesin bana attığı bütün mesajlar duruyor whatsap da 1 tane bile silmedim 🤗 yani bundan sonraki ve son projemde alanlara büyük.bir güzellik yapacağım.😉 Ayirca ücretsiz alan kişiler programı güzelce.kullanacak ama sizler gibi whatsap dan destek alamayacak zaten eğitim videoları net bir şekilde herşeyi anlatıyor. . sorunsuz kullanabilirler satın alan kişiler e ben arkadaş gözü ile.baktigim.icin 7 24 telefonum.sizde 👍 her konuda konuşabiliriz ki konuşuyoruz zaten. Her zaman insanlar az verip kazansın kazanmaya çalışsın emek veren hakkını alsın ama sattığı kişiler de az ücrete sahip olsun diye uğraştım . Öyle de olacak . elektrik.faturasi öder gibi programıma üyelik.yapmadim.yapmam da 😀