_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Mal gibi bakarsın kelimesini nerde kullanmışım? Ben göremedim de, Sen sanırım görülmeyenleri görüyorsun. Gerçi sigaraları saklamandan belli. Görünmeyen zamları falan görüyorsun.
2. Zincir marketteki altın tepside sunmuyor evet. Ama hizmet aldığımı hissettiriyor. Mahalle bakkalı gibi oturduğu yerden göbeğini kaşıyarak suratıma bakmıyorlar.
3. Empati yeteneğim fazlasıyla gelişmiştir, gerek iş hayatım, gerekse özel hayatımda bol miktarda kullanırım.
4. Ben ne demişim sen neyden bahsetmişsin Yani konuyu senin stokculuk yapmandan çıkarıp, benim söylediğim sözlere getirmişsin.
5. Yazışmak istemiyorsan saygı duyarım, sende bana cevap vermezsen, ben sana kesinlikle cevap vermeyeceğim.
Öncelikle ben mahalle bakkalı değilim çarşının tam ortasında büfem var görgüsüzlük olmasın diye söylemedim ama adamı çileden çıkartıyorsun.
1- "Girersin bakkala selam verirsin, mal gibi suratına bakar" bak bu senin cümlen. Görünmeyen zam derken ? Anlamada zorluk çekiyorsun. Ne alaka görünmeyen zam? Zam ertesi gün gelicek diye topladım gayet açık ve net.
2- Sen nasıl bir mahallede oturursun bilemem ama mahallendeki bakkal ile beni kıyaslama. Ben yaptığım şeyin açıklamasını yaptım ister kafana yatar ister yatmaz beni ilgilendirmiyor.
4- "benim söylediğim sözlere getirmişsin" bak buda senin cümlen. Sen konu dışına çıkıp alakasız ve saçma bir yorum yaparsan cevabını alırsın tabi ne bekliyorsun. Gerçi vermemem gerekiyor Özür dilerim.