NaksYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düşününce sizde hak vereceksiniz hocam teknik işlerde fiyat çok esnektir örneğin adam 2 liraya makale yazıyor suratına bakamazsın başkası 5 liraya yazıyor diğer makaleden 10 tane toplasan o bir tane etmez. öyle yani adam işini kaliteli yapıyorsa, işi teknik bir iş ise ve hakikaten bilgi gerektiriyorsa sattığı şey bilgisidir. Ben kimseye sen bilgini bu fiyata satıyorsun diyemem

atıyorum x yazılımcısı bir sistem geliştirmesine 100 lira istiyor
ınspark ben bu işi yaparken harcadığım süre başına para alırım saatimde 100 usd diyor

bu hakikaten böyle aynı işi bile yapsalar kalite farkı, aynen domates örneğindeki gibi organik sıfır kimyasallı gerçek domates var kilosu 15 lira, çürük hormonlu domates var kilosu 50 kuruş
Elbette haklısınız fakat şöyle bir durum var hocam arkadaşların idrak edemediği ve sırf yorum atmak için yorum atan kitlenin de konu şudur;

- Sorular bu tarzda sorular yazılım bilgisi olan arkadaşlar çok daha iyi anlayacaktır;

int sayi1=0, sayi2=0, toplam=0;
Console.Write("Birinci sayıyı giriniz:");
sayi1 = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
Console.Write("İkinci sayıyı giriniz:");
sayi2 = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
toplam = sayi1 + sayi2;
Console.WriteLine("Toplam= {0}",toplam.ToString());
   Console.ReadKey();
Bunun gibi düşünebilirsiniz aklınızda canlanmasına adına burada bilgi birikimi çok isteyen bir durum kesinlikle söz konusu değildir siz bugün C# öğrenmeye başlayın bugün içerisinde bu tarz şeyleri yapabilirsiniz ki bu işi bilen bir adam bunu parmağında oynatır, demem o ki bir makaleye 10 TL'de verilir 20 TL de ama kalitesi değişir burada çıkan iş aynı iştir fiyat farkları da olur fakat uçurum derecesinde olması arkadaşın açıkçası yazılım hakkında birşey bilmediğini ve bugün oturup sırf ödevi yapmak için bunları öğreneceğini düşündüm. Başka arkadaşlar aynı ödeve 100- 150 TL teklif etti bu durum 200 olur 300 olur eyvallah ama 650 nedir? Burada tekrar belirtiyorum yazılım, veritabanı hakkında bilgisi olan arkadaşlar çok iyi anlayacaktır. Forumda wordpress site kuran, editleyen, html css editi yapan insanlarda var bu insanların kimisi 650 TL ye bir aylık işi alıyorlar gerek seo'da da böyle bu arkadaşın 5 saat için 650 TL teklif etmesi bana çok çok uçuk geldi açıkçası. Tabi her ne kadar da böyle olsa durum piyasa serbest piyasadır.Herkes fiyatını söyler vermek isteyen verir vermek istemeyen vermez, ben burada sadece fahiş fiyatın olduğunu dile getirmek istedim.