Aradaki farkı 150 lira. 220 lira. Öncelikle şunu kafanızda netleştirin. Bu kadar zahmete değer mi? Yani ürünü iade edeceksiniz. İadenin takibini yapacaksınız. Ürünü ikinci kez sipariş vereceksiniz. Eğer kart limitiniz sorunsuzsa bunu yapabilir ve uğraşabilirsiniz. Ama kart limitinizi ikinci indirimli sipariş için kullanabilirsiniz ve birinci sipariş iade edilene kadar kart limitizi düşürür.
Eğer ödemeden itibaren ekstreniz kesilmediyse iade hemen gerçekleşirse taksit taksit gelmez. Ama ödemeden sonra ekstreniz kesildi ve ilk taksit olarak sizden alındı ise, iadeler taksit taksit dönebilir.
Bu benim en çok kara cuma indirimlerinde yaşadığım mevzu. Adamlar indirimi beklemeden sipariş veriyorlar sonra indirim yapınca son 14 gün içinde sipariş verenler iade etmeye kalkıyorlar. Şimdi bu alıcının şansına kalmış bir şey. Ben indirim yapıyorum ve 14 gün geriye dönük iade hakkım var diye müşterilerin bunu suistimal etmesini sevmiyorum. Sizin durumunuz buna benzememiş ama indirim sizin satıcınızdan değil firmanın kendisinden kaynaklanıyor.
Eğer aradaki fiyat farkının uğraşmaya değeceğini düşünüyorsanız uğraşabilirsiniz. Ama buzdolabına ne kadar ihtiyacınız var bilmiyorum ama bu süreç bir kaç hafta kaybetmenize neden olabilir.