PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Max. 30-40 bin tl arası manuel, 100+-150 gibi kmli, hatchback, temiz, ağır hasarsız bir araç bulmam da yardımcı olmanızı rica ederim. Çoğu kişi, özellikle galeriler fahiş fiyat yapıyorlar. Marka çok önemli değil.
Şehir vs özelden mesaj atarak belirtirseniz birlikte incelemeler yapabiliriz + istediğiniz km de özelliklede hasarsız bulmamız imkansız ama en az hasarlada bulabiliriz ben arabayı çok sık değiştiriyorum eniştemde öyledir onun yanında gide gele alıştım inceleme yapabiliriz ve tavsiyem km' ye takmamanız bende clio 3 2007 model araç var motorunun maşallahı var dizel mesela 200 bin de ama korkmuyorum zamanında yağını değiştirip gerekli bakımlarını yapıyorum yani km ye aldanmayın önce araçları görün motora bir bakın öyle karar verin mesela en son biz enişteme aldık toyota corolla 2004 model önce ki sahibi araca yeni motor yaptırmış yanında duruyorum aracın sesini duyamıyorum o kadar sağlam ustalıkla yapılmış bunun gibi örnek ve bu aracın km si 230.722 de yani bu tür sağlam arabalarda çıkabilir.