Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam pinterestte bize en çok hit getiren durum repinler oluyor. Fakat smartlink reklam modelini ekledikten sonra muhtemelen repin yapanlar repinleri kaldırıyor. pinterest ise fark ettiği an subdomain ban atıyor. hit durumunu zaten adjonun içinden de kontrol etmek mümkün. fakat ben 3-4k siteler ekledim, ertesi gün adjoda 0 idi, kontrol ettiğimde sitelere gelen hit de artık 0 olmuştu. Tabi herkes kendisi deneyebilir.Ben kendi deneyimimi aktardım sadece
merhaba, aktif 70+ pinterest yayıncısı trafik gönderiyor. yakın zamanda kimsenin smartlink kullandıktan sonra trafiğim sıfırlandı dediğini duymadım. trafiklerini kontrol ettiğimde de böyle bir durumun olmadığı ortada. en iyi 5 yayıncımızın haftalık olarak trafiklerini incelediğimde aynı trafik hacminde veya üstüne çıktıklarını gördüm. eksik yaptığınız veya bilmediğiniz bir çok şey olabilir. adjo kullandım trafiğim sıfırlandı diyerek bizi karalamanız doğru değil. emin olmadığınız doğruluğu kanıtlanmamış şeyleri bu şekilde paylaşmanız tekrar söylüyorum doğru değil. kendi kafanızda ne olduğunu yorumlamanız o durumun o şekilde olduğunu kanıtlamaz. pinterestin birbirinden farklı algoritması var. basit bir şekilde sitemi şuraya yönlendirdim trafiğim sıfırlandı gibi basite indirgemeyin lütfen..