Hocam her haberler ve tv haberlerı ıle tık alınmaz ve her destegın kendıne göre bir ozellıgı var facebook ta ornek premier destegı bunyenızdekılere almaya yarar. burada çok ama çok fazla bilgisiz konuşmuşsunuz ve siz alamadıgınız ıcın baskası da alamıyor anlamına gelmez hocam ve yabancı bir musterıme turk haberle tık aldıgımı ıletebılırım sıze hocam haberle alınmaz diyorsunuz ya? ve hala ınanmıyorsanız gelın siz referansım olur konularım arasında mavı tık konum var ıstanbul ıcınde elden olarak sıze tık alayım?
Yaptığınızın saygısızlık olduğu kanısındayım, referanslarımı ve verdiğim hizmeti nasıl verdiğimi bilmeden yargılıyorsunuz. Lütfen PM gelin mavi tik aldığım hesapları ve referanslarımdan bahsedeyim.
Kimseye bişey kanıtlamanıza gerek yok.
Ben alamadım başkası da alamaz demiyorum. Fakat sıradan sizin benim gibi insanlar ile anlaşma yapıp ödeme alıp haber yapacağız, başvuru yapacağız daha sonra mavi tık alırsın diyosunuz ben ona tilt oluyorum.
Bir diğer arkadaş da herkesten para toplayıp faize atıyo sonra işlem yapamadım diyip iade geçeyim diyor. En son ban da yedi diye biliyorum.