Murat_Sencan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunu sadece sizden duymadım. Bir kaç kişi daha aynı fikirde. Fakat 670 sitem var. Her gün arttırıyorum. Adjo kullanıyorum. Ödemelerde sıkıntı yok. Kazançda da sıkıntı yok. Fakat HİTLERDE DE SIKINTIM YOK çok şükür. Bunu isteyene ispat ederim.

Hitler niye düşük peki? Sebebi reklam modeli smartlink olduğundan analitik-metrica gibi sayaçlar düzgün saymayabiliyorlar. Ki adjo hite bağlı değil dönüşüme bağlı. Bir nevi şans meselesi.

İsteyen arkadaşlar kullansın. Hitleri düşerse içleri rahat etmezse isterseler bıraksınlar diye yorum yapmak isterim.
hocam pinterestte bize en çok hit getiren durum repinler oluyor. Fakat smartlink reklam modelini ekledikten sonra muhtemelen repin yapanlar repinleri kaldırıyor. pinterest ise fark ettiği an subdomain ban atıyor. hit durumunu zaten adjonun içinden de kontrol etmek mümkün. fakat ben 3-4k siteler ekledim, ertesi gün adjoda 0 idi, kontrol ettiğimde sitelere gelen hit de artık 0 olmuştu. Tabi herkes kendisi deneyebilir.Ben kendi deneyimimi aktardım sadece