Sizden önceye çekmesi için daha evvel eklediği bir konunun içeriğini değişmesi lazım. Google açısından mantıklı bir hareket olmaz bu. Zaten White seo yapan kimsede bu işle uğraşmaz. Sizin eklediğiniz tarih önemli google gözünde. Rakip sizden 1 gün sonra eklese bile google botlar daha önce gelip sizin sitenizden indexler. Manuel içerik olarak ekleyin. Konuyu eklerken anahtar kelimelerinizi dikkatli ve iyi seçin. Sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta rakibinizin sitesinde kopya içeriği görücek.
Bazı eklentiler var sanırım makale eklediğin anda onun tarihini değiştirebiliyosun. Mesela 3 saat öncesine aldı adam ve indexi verdi diyelim. Ben de yani yayınlamıştım diyelim. O zaman google bunu nasıl tespit edecek çalmış oluyor mu
İlk hangi sitedeki içerik index alırsa Google makaleyi o sitenin sayar. Eğer siteniz otoriter değilse ve içeriği çalan site sizden daha önce index alıyorsa manuel index atmanız yararlı olacaktır. Yayınlanma tarihinin önemi yok.
yanılıyor olma ihtimaliniz var

yayınlama tarihine bakıyor google diye biliyorum aksi halde makale çalmak çook kolay olurdu
DMCA kullanabilirsiniz, manuel indexletin, 20 dakika içinde çaldı çaldı aksi halde yazı artık sendedir.
DMCA kullanmak nasıl oluyor hocam anlamadım.