ozey09 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , Organik olarak ikinci el kol saati alım satım sayfamı ücret karşılığı büyütebilecek arkadaş arıyorum , İnstafly gibi uygulamalar ile doğal yollardan.
ÇEKİLİŞ ❌
REKLAM STORY VS ❌
Dishekimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin izni ile bende arıyorum
Dediğiniz yöntemlerin hiç biri organik değildir. Takipe takip veya çekiliş özellikle. Reklam bile kısmi sayılır o da organik sayılmaz.
Şu an instagramın algoritması değişti ve biz bunu sürekli inceliyoruz. Keşfet ve hashtag konuları önemlidir. Tabi buradan şu anda yöntemleri anlatmak doğru olmaz o zaman spam olur ve geçerliliğini yitirir. Yani spam demek; agresif olarak yanlış yapılan her şey değildir herkesin yaptığı doğru bile olsa sadece herkes aynı şeyi yapıyorsa spam olur.

Ekipteki arkadaşlarımız var bu konularda sürekli testler yaparlar ve günceli takip ederler. Özellikle son testlerde 30.000 takipçili bir hesapla sıfırdan açılmış bir hesabın nasıl aynı düzeyde ilerlediğini görebiliyoruz.

Eğer bütçe söylerseniz ve kendileride ilgilenirlerse uygulayabilirler normalde böyle bir hizmet satışımız yok sadece yardımcı olabilir her iki tarafada faydası olacaksa neden olmasın.

PM ile numaranızı iletirseniz yardımcı olmaya çalışayım sürekli faydalandığım bir foruma bizimde katkımız olsun.