Ne satın alacağım?
Tarafımca hazırlanan içerisinde 2 farklı yöntemin anlatıldığı 8 sayfalık bir pdf dosyası.
Sınırsız yorum yapabilir miyim?
Evet. Rehberi satın alırsanız istediğiniz ürününüze dilediğiniz kadar yorum yapabilirsiniz.
Rehber yeterli mi, ekstra masraflar çıkacak mı?
Ekstra masraf çıkıp çıkmaması tamamen sizin elinizde, isterseniz beş kuruş ödemeden yorum yapabilirsiniz.
Yorumu kim yapıyor?
Kendiniz yapıyorsunuz.
Ya anlattığınız yöntemi biliyorsam ne olacak?
Satın alma işleminden sonra böyle bir bahaneyi kabul etmiyorum. Eğer bildiğiniz bir yöntem var ise bunu bana özel mesaj ile sorun size o olup olmadığını söyleyeyim.
İade var mı?
Hayır iade kabul etmiyorum. Dokumandaki yöntemlerden ikisi de gün itibariyle çalışmaktadır. Bununla ilgili garanti verebilirim fakat satın aldıktan sonra uygulayıp uygulamamak tamamen size kalmıştır ve tüm sorumluluk tarafınıza aittir. Satın alma işlemini gerçekleştirenler yapacakları işlemlerdeki tüm sorumluluğun kendilerine ait olduğunu kabul etmiş sayılırlar.
Rehberi aldıktan sonra kafama takılanları sorabilir miyim?
Müsait olduğum sürece tüm sorularınıza cevap verebilirim. Takıldığınız yerde uzaktan bağlanarak işlem gerçekleştirebiliriz.
Risk var mı?
Siz dikkat ettiğiniz sürece yakalanma ihtimaliniz neredeyse sıfır. Uyguladığımız mağazalarda şimdiye kadar hiçbir problem olmadı.
Daha fazla detay verir misin?
Elbette. Profilimdeki whatsapp numarasından bana ulaşabilirsin veya özel mesaj gönderebilirsin.
Fiyat nedir?
100TL.
Ödeme yöntemi?
Enpara, Papara, Ziraat, Akbank, İşbankası.