Godaddy hiçbir zaman samimi gelmemişti mahkeme ile katlarını talep etmeli bence alacağı paraylada turkiyede domain şirketi kurup godaddynin elindeki tr pazar payini aliyormuş off 2 bölüm tedx konuşması cikar burdan
bugün en basit bir iş davasını bile açmak için bile ciddi bir bütçe gerekiyor. Bu arkadaşın davası çok para tutar. Dava açacak bir bütçesi varsa, evet güzel bir miktar tazminat alabilir ama dava açamazsa da çok üzülecek. Bilmiyorum ne olur :-)
bu adamın o domain söke söke hakkı. hatta daha ağır sözlerle hakkı. şerefsizlik yapıyorlar resmen. Her türlü alır büyük tepki oluşmuş 1 günde bile. inşallah vermezlerde dava ile tazminat ile milyon dolar ile alır
Valla satış işlemi yapılmış, elinden alınıp, pazara da konmuş, umarm hakkını geri alabilir. Kafasını kullanıp bir kayıt etme sağlamış, kafası ve şansı ile para kazanabilecekken, böyle bir duruma düşmüş
Ufak bir düzeltme. Domain premium olduğu için standart satış ücreti $353,437.50 fakat godaddy sanırım bir yanlışlık yaparak arkadaşa 3 liraya veya dolara satmış. Sonrasında alan adını kaydeden godaddy değil.
Aynı durumda l.me veya r.me sorgularsanız aynı fiyatın çıktığını görebilirsiniz.
açıklama için teşekkürler hocam, domain ile alakalı fazla bir tecrübem olmadığı için halkımızdan birisinin böyle bir olay başına gelmiş. Tamamen destek amacı ile açtım, o yüzden seviyeli olalım diye de açıklama yaptım.
Şimdi benim kafama takılan şu premium olarak satılan domainin kayıt işlemi ne zaman yapılmış.
Go daddy bu domaini kaydetmediğinde, gidip başkası mı kayıt işlemi yaptı.
Kayıt edemiyoruz diyip, başkası tarafından kayıt edildiyse, yine go daddy tarafından bir mağduriyet kokusu alıyorum. Ama tabii yetkili açıklamaları olduktan sonra iyice netleşir