Elazığda yaşıyorum. Bugün kavşakta ışıklarda bekliyordum. Yeşil ışık yandı ve gaza bastım 5 metre ilerlemişkem sağ taraftan gelen araba bana çarptı. Sağ arka kapı parçalandı ve 3 hava yastığı açıldı. Diğer arabada pek bişey yok ancak ön kaput yamuldu. Arabanın hızı 60 civarıydı.. o da yeşil ışıkta geçtiğini söyledi..baktık hem ona hem bana yeşil ışık yanıYor...polisler geldi ve tutanakta Elazığ Belediyesinin hatalı olduğunu yazacaklarını belirttiler. Yarın sabah emniyetten kaza raporunu Alacam. Kaskom var ancak arabayı büyük ihtimal pertte çıkarmayacaklar..arabamın değer kaybını, yaşadığım korku ve travmanın bedelini nasıl belediyeden alabilirim ne yapmam gerekli
Çok geçmiş olsun hocam. Sigorta şirketinizle görüşün bence bu durumu. Yakın avukat varsa ona da bilgi verin ilgilenir zaten belli bir komisyonla. Ayrıca trafik ışıklarının konumlandırılmasından belediye sorumlu olabilirde, ışıkların kontrolünü de belediye mi yapıyor anlamadım? Trafik Şube ve Karayolları varken bu işi belediyenin yapıyor olması biraz garip geldi.