Alım gücünün tekrar yükselmesi ve paralelinde de refahın yükselmesi için en iyi önlemleri bugün almaya başlasalar, 5 seneden kısa sürede düze çıkamayız. Kaldı ki şu an için alım gücünü yükseltecek, zengin ve fakir arasındaki gelir uçurumunu azaltacak, geliri tüm halkın refahına harcayacak bir politika da ortada yok.
Hocam AB'ye katilmasak bile, ekonomik sartlarini saglamaya kalksak yine kalkinir bu ekonomi diye dusunuyorum. Benim anlamadigim ben mi bir tek enflasyonu %10 hissetmiyorum ? Yani iki ayda %100 artan urunler var
1 Ülkemdeki sağlık sektörü dünyada parmakla gösteriliyor
2 ben almanyada yaşadım yarım karpuzu 6 euro 2 elmayı 2 euro böyle elinin altına 1 karpız alıpta marketten çıkan deli kanlı yok orda meyve sepze çooooook pahalı ev kiram 1000 euro ki çok kotu bir ev en kötüsü bu fiyattan başlıyor benim ülkem cennet cennet bir ara anam hastalandı bir mr ye400 euro istediler dostum burda hersey ucuzzzz.
3 şu anda corona var ve bence hersey coronaya rağmen çok ucuz
VESSELAM.........
Dediklerinizin tam tersini anlatan 100 lerce video ve arguman var hocam ? Almanyayi Trdekilere cazip gostermemek icin boyle demeyin ? Yani gayet refah yasiyor gorunuyor insanlar, ki matematik de oyle soyluyor. Yani %0.3 Enflasyon var İngiltere'de