Tabikide hakaret niteliğinde olmamalı kanıtlarında olması gerek ama bugünkü olayımdan örnek vermek istiyorum. VDS alıcaktım ve bir çok konuya baktım o konulardaki websitelerinin destekleri ile iletişime geçtim konuştum. Ben yazılımcıyım ve kodladığım botları sunucular üzerinde denemek isteyen birisiyim. Kendilerine upload ve download hızlarını sorduğumda hemen upload işlemi yasaktır dediler. Bende iyi de onun için sorduğumu nereden biliyorsunuz dedim ve hemen kestirip atmaya eğer upload ihtiyacınız varsa veren başka firmalarla görüşün biz vermiyoruz vs vs gibi şeyler demeye başladılar. şuanda aklıma gelmiyor ama hiç müşteri yanlısı olarak konuşmadılar. bende en son bu durumdan rahatsız olup destek ekiplerinin yeterli olmadığını ve müşteri ile ilgilenmediklerini konularına yazdım.
aradan birkaç saat geçtikten sonra mesajım konudan silinmiş, gerekçe olarak ise konu baltalamak denilmiş. anlam veremedim bu başlığıda bu yüzden açıyorum.
Konuyu güzelce özetlemişsiniz. Başka birşey söylemeye gerek yok. Kategori Yöneticilerinin yetersiz kaldığı bir çok durım oluşmaya başladı. Bir konuda olumsuz görüş bildirildi diye, görüş kaldırılmamalı. Bu konuyu pm yoluyla @coşkun ile konuşabilirsin.