orcuntuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasin Uğurlu anlatımı çok güzel ama o kurs eski sürümlerde kaldı

https://www.udemy.com/course/sifirda...ma-gelistirme/

şunu inceleyebilirsiniz bu daha yeni
Bu da aklımda ama tam olarak http bölümü yok hocam o yüzden pek önemsememiştim teşekkürler.

TekstilTurkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben Mehmet Seven'in React Native ve MobX dersini izledim. hocam. bana göre gayet başarılı fakat npm paketlerindeki sürüm uyuymsuzluğu kafanızı ağrıtabilir
Aman diyelim hocam o zaman Teşekkürler

nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
udemy deki türkçe bütün kaynaklar eski. yorumları okursanız aynı şeyleri okuyacaksınız.
Mehmet Seven kursunu inceledim. Kurulum dahi eski versiyon ile olmakta bu yüzden internetten araştırmanız lazım.

Eğer uıdemy deki eğitim videoları ile çalışmak isterseniz eski versiyonlar ile öğrenebilirsiniz.
Bu gidişle öyle olacak gibi hocam. Dil olsa direkt ingilizce bakacağımda orta şekerli ingilizce pek işe yaramaz.

werfection16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam yaklaşık 2 ay önce React Native öğrenmeye karar verdim ve araştırmalar sonucu düzgün tek kaynak Udemy olduğuna karar verdim. Fakat ortalama sorunsuz bir proje dosyası oluşturmam 3 günümü aldı. Udemy'de ki hocaların ismini vermek istemiyorum fakat bu kurs eski bu kurs eski derken tüm Türk yayıncıların kurslarını satın almışım ( 4 Kurs). Hepsinden birer parça parça alarak birşeyler öğrendim ve şuan istediğim düzeydeyim. Fakat İngilizceniz varsa muhakkak Yabancı kursları öneririm, React Native 0.61 sürümünde olması lazım fakat tüm kurslar 0.55, 0,51 gibi sürümlerde işleniyor ve arada ciddi bir fark var kimi bileşenler artık kullanılmıyor v.s v.s en basit örnek şu olacaktır. PHP 'de PDO çağının başlaması gibi birşey. Önerim tüm kursları satın alın ve parçaları birleştirerek birşeyler öğrenin. Şöyle söyliyim, yaptığım uygulamanın APK çıktısını almam, 1.5 gün uykusuz kalmama sebep oldu durum o kadar vahim Şöyle bir çözüm'de var tabi sizde eski sürüm React Native kurarsanız Bkz. 0.54 mesela sorunsuz kursu anlayabilirsiniz fakat eski Allah yardımcınız olsun
Maalesef hocam dediğiniz gibi Türkçe içerik çok eskiden geliyor. Şuanda eğitim almadan dökümantasyon sitesinden ilk projemi oluşturdum emulatör kurdum imzalı apk çıktısı alabildim. Aklımda olan eğitimleri izledikten sonra api ile çalışan bir tarif uygulaması yazmak. Ben en iyi böyle öğreniyorum hem izleyip hemde proje yapmak hoşuma gidiyor. Mecburen idare edeceğiz bu süreçte. Dediğiniz gibi olmadı başka kurslarda alacağım temelini öğrendikten sonra. Teşekkürler yorumunuz için.