Merhabalar,

normalde böyle bir konu açmayıp bu işten ekmeği tek yiyordum fakat son zamanlarda olan problemlerden dolayı farkettim ki herkesin paraya ihtiyacı var. O yüzden bu taktiği ücretsiz bir şekilde sizlere sunmak istiyorum.
1-Uzun süredir kullandığınız mail ile Google Play Devoloper hesabı açın. ( Mail aktif olarak kullandığınız değil fakat uzun süredir sizde olan mail olsun çünkü satış yaparken maili de vereceksiniz.)
2-Google Play Devoloper hesabı açtığınız zaman 25 dolar vermeniz gerekiyor. Bu da şuan ki kur'a göre 175 TL'ye tekabül ediyor.
3-Google Play Devoloper hesap bilgilerinizi girip hesabı aktif edin. Hemen kimlik onayına düşebilir. Düşerse kimlik resminizi atın 48 saatte aktif oluyor.

Bundan sonra ki süreçte sadece beklemeniz gerekiyor. Şimdi asıl konu olan ; kazanç kısmına geliyorum.
Google play de uygulaması veya oyunu olanlar oyun içi satın almayı aktifleştirdiği zaman Google bu kişilerden;
Yeni açılmış hesaplarda : %45-50 komisyon
3 ay yaşını doldurmuş hesaplarda : % 20-25 komisyon
1 yaşını doldurmuş hesaplarda ise : %15 komisyon talep ediyor.

Şimdi şöyle düşünelim ; fal uygulaması olan birisi yeni hesap açtığı zaman uygulamasını yayına koydu diyelim. Uygulama içi satın alım da ilk ayda 2 bin tl kazanırsa Google bundan %45 komisyon alıyor. Yaklaşık 1000 TL'sini kendine alıyor. Bu yüzden uygulamayı aktif etmek isteyenler de minimum 3 aylık google play devoloper hesabı satın alacaktır. Sonuçta mobil uygulama bir nevi pasif gelirdir uzun süreçli kazanç söz konusu.

Ben 2 kere hesap oluşturup hesabı sattım.
1. Hesabı 600
2. Hesabı 800 TL'ye sattım.

Hesap açmam 15 dakika sürdü. Hesabı açıp köşeye attım.R10'da sürekli hesap satın almak isteyen olursa konusunda yorum attım elbet başkaları dönüş yapıp hesabı satın alıyor. Hele ki id*da veya i*llegal işler yapan kişiler direk kuşkusuz satın alıyor.
15 dakika uğraşıp 25 dolar verdim. Aynı şekilde satış yaparken 15 dakika iletişimde kaldım. Kısacası 25 doları 5-6 ay köşeye atarak 30 dakika da 800 TL kazandım.

1 ip'den 1 tane hesap açılıyor. Lütfen daha fazla açmayın ban yersiniz. İP vs. değiştirip tekrar açabilir misiniz bilmiyorum çünkü denemedim.

Hesap kimlik onayına düşebiliyor o zaman Google hesap sahibinin kimliğinin resmini istiyor. Daha sonra satacağınız için bu aşamayı tekrar düşünün!

herkese iyi forumlar sorularınızı yorumdan iletebilirsiniz.