Birparcatuhaftik var belki duymuşsunuzdur, onlardan bu sabah kayıt oldum Telegram'dan gelen mesaj üzerine hala aktif etmemişler hesabımı. Heralde bikaç güne ederler.
Burada da üyelik onayı benim 2 gün sürdü ama sonrasında 10 EXEN im hesabıma yattı. 25 tl idi ilk gördüğümde şimdi 45tl bence güzel bir geleceğe dönük yatırım olabilir.
Eğer güvenilir ve para çekilebiliyorsa ben 3 günde 300 kişiyi üye yaptırabilirim buda güzel bir para demek.
Bence güzel kazanırsın eğer 300 kişi üye yapabilirsen hatta yarışmalar oluyormuş orada extra EXEN kazanıyorsun. geri 2.5 a düşse bile hiç bir şey yapmadan kişi başı 25tl kazanıyorsun iyi para. suanda 1kişi 45tl kazanıyor her üye olduğunda.
Eğer bu doğruysa; aşiretimle beraber kripto zengini olabiliriz
Oo hadi yine iyisin para altında kalabilirsin

yokki aşiretimiz bizde hepsini sırayla üye edelim
Bu tür işlerde çekim aşamasına gelmeden kimlik onayı falan denince tüm hevesim kaçıyor
Aslında bende ilk başta öyleydim ama tüm kripto para borsası bu şekilde işlediğini öğrenince şüphemden vazgeçtim 😃 Kaçak iddaa sitelerinden iyidir en azından
Bu borsa geçen sene üye olunca 100 adet veriyordu 4-5 üye yaptım 700 tanesini 100 liraya falan okutup çekmiştim iyi değerlenmiş.
Evet öyleymiş suanda 10 EXEN veriyor bundan öncekli adım da da 25 veriyormuş sanırım. Bence git gide değerlenecek bir coin. suanda 100 EXEN 450tl 😃