Himen32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı bir domain ile denediniz mi hiç, belki domain mimlenmiştir.
Yönlendirme domain kullanıyorum ama dediğiniz gibi farklı domain ile de denedim sonuç aynı

Bezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığınız program masaüstü kendi IP adresinizden veya Proxy üzerinden pinleme yapar. Aynı IP veya Proxy üzerinden birden fazla hesaba pinleme yaparsanız zaten hesaplar shadow'a girer. Aynı zamanda Domain'den dolayıda shadow oluyor olabilir.

Silinme konusu zaten apayrı birşey onun hesapla hiç alakası yok.

Bende sizinle aynı hesapları kullanıyorum ve benden satın alan birçok kişi sorunsuz Pinleme yapabiliyor.

1 yıldır söylüyorum Shadow hesabın açılma şekliyle tarzıyla alakalı bir olay değil. Aynı hesaplara pinleme yapmayın 2 yıl yerinde durur temiz bir şekilde mantık olarak açarken sorun oluyor olsa pinleme yapmadan Shadow'a düşmesi gerek.

3 aydır token ve official api ile pinleme yapıyorum. Hesapların durumu aşağıdaki şekilde.

Hocam kesinlikle hesaplarınızı eleştirdiğim için sizi etiketlemedim yanlış anlamayın yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için etiketledim. Token ile pinleme de yapıyorum sizin botunuzla 10 pin atıyor hesabı komple siliyor shadow bile değil yani

YunusAktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi her konuda yardımcı oluyor üzerine bir yaptığınız işlemleri vs kontrol edin bir yerde sorun vardır emin olun.
Teşekkürler hocam.