veriyor bayebitten vaktinde 1k para çektim ben.
bu adamlar zaten bu işe bir kaç milyon tl ayırmışlar. giders gidecek tutarsa yırtacaklar. iki şekilde kazanıyorlar. bir coin 25 lira diyelim. birileri artacak diye satın alır kısa sürede değeri 50 kuruşa düşer yatırılan paralar şirkete kalır

ikincisi gerçekten tutar çok talep gelir fiyatı artar şiket geride kalanları satar yine kar eder. bunda asla zarar olmaz
yanibunlar parayla exenlerini alacak enayi peşindeler sakın atlamayın. 25 liranızı alın kaçın
43 lira olmuş acaba 80 tl olur mu diye ava çıkanlar keklik gibi avlanabilirler
aha ben de üye oldum belgeler iyolladım zaten thodexe alternatif al sat yeri arıyordum
Şuan 4.4tl olmuş. Yani ref attığım için 44tl, yeni üye için de 44 tl veriyor. Ailemdeki kişileri üye etmeye çalışıyorum adam başı 88tl için fakat çok geç onaylıyorlar belgeleri. Seri seri onaylasalar 15-20 kişiyi üye adip 1500tl civarında ödememi alıp gideceğim.
Bu arada ref atmak istemeyen ve sadece 10exen'ini tl'ye çevirmek isteyenler ripple alarak btcturk'e gönderebilir ve ordan direkt banka hesabına çekebilir.
Başlığı güncelledim fakat listelenirken eskisi yazıyor ne yazık ki. Fiyat 50tl oldu. Üye olup birini de üye yaparsanız 100tl siz 50tl üye yaptığınız kazanıyor.