Hesap adı: PM (projelik bir isme sahiptir. Ve kullanıcı adında fazla harf yok . _ gibi karakterlerde yok. Özel logosuda var)
Takipçi sayısı: 7914
Takip edilen: 8xx (sıfırlanabilir)
Gönderi sayısı: 80
Story izlenme: 500-2000 ( aktif atıldığı zaman 2bini geçiyor hatta keşfete düştüğü dahi olabiliyor)
Sayfa nasıl kasıldı: Forumdan bir arkadaştan 750tl sponsorlu reklam çıkarttım. Keşfet çalışmaları yapıldı. Sayfa bundan 1.5-2 ay önce 15 günde kasıldı. Full organiktir. Şu sıralar post atılmadı ilgilenilmedi ama sürekli ilgilendiğim zamanda haftalık 300bin erişim 500bin gösterimi görmüştü.
Mail durumu:İlk maili de var şuanki kurucu mailide var. İkisinide vereceğim lakin ilk mail de bir sorun var gmail üzerine kayıtlı o sorunu ben çözemedim siz çözebilirsiniz belki bunun için detaylı bilgi isteyen olursa 0537 763 2199 whatsappdan yazabilir.
Açık arttırma başlangıç fiyatı:1TL
Açık arttırma minimum arttırım fiyatı: 10TL
Açık arttırma Hemen Al fiyatı: 350TL
Açık arttırma bitiş tarihi: son tekliften 48 saat sonra
İstatistik görmek isteyenler Whatsappdan bana yazsın; 0537 763 2199 Sponsorlu gönderilerimin istatistiğinide atabilirim.
Geçen seferki açık arttırmada bir sorun oluştuğu için tekrardan açık arttırmaya koyuyorum.
NOT!
Sayfanın her gönderisi keşfete düşmekte ve konu etiketlerinde yukarılarda görülebilmektedir