TR'deki hack kuruluşların ve bu sempatizanların 12-13 yaş velet toplulukları olduğunu bilmenizi isterim öncelikle ayrıcada hepsi ezber youtube'dan izledikleri modemden port açma trojenli viruslu RAT clientleriyle sanal bilgisayarlar ve arkadaş çevresini victim yapan lamerlerden oluşuyor. Hiçbirinin ne doğru düzgün kodlama bilgisi var ne network bilgisi var nede linux terminal'le haşır neşir olmuşluğu vardır tecrübeyle eşittir hack forumlarını gezdiğinizde postları bile konuşmaları bile yaşlarını belli ediyor. Ayrıcada yok ben web hacking'le uğraşıyorum diyenlerde Kendi ülkesinin devlet kuruluşlarından tutun birçok özel firmanın sql xss acıkları gibi eskimiş yıllardır kullanılan açıklardaki zafiyetleri kullanarak hatta bunların birçok videolu dökümanlı anlatımları adım adım izleyerek hiç anlamayan biri bile yapabilir. Bu kişiler kendilerini tatmin eden kişilerdir emin olun illegal değilde bu forumda legal olarak programcı arkadaşlar bile onları gömer internet aleminde. Hele bu ayyıldız tim'in kurucusumu ne var ibrahim baliç'le bir programa katılmış neler neler anlatıyor kendini övüyor forumunu övüyor ulan dengesizler kapattığınız siteler bile ddos ile kapatılıyor. 1 Gram yetenek 1 gram tecrübesi olmayan insanlar ben hackerim diye ortalıkda geziyor bu beni herzaman uyuz etmiştir etmeyede devam eder bunlarınkisi başarı yada ülkenin gurur kaynağı falan değil bunlar ülkenin yüz karalığıdır ibrahim baliç denilen insan apple'da güvenlik açığı bulan bir insan sizin gibi kendi ülkesinin sitelerine index basmaz yada Kullanılan Remote Administrator Tool'sları bile yurtdışında başka coderların kodladığı yazılımla gövde gösterisi yapmaz ben hackerim demez. Neyse konuşcaklarım bu kadar siz fazla gözünüzde büyütmeyin böyle dengesiz insanları