Keithas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav adam yardımcı olmak istiyor, illa bir çıkıntılık yapacak biri çıkıyor. Adam istediği bilgiyi paylaşır istediği bilgiyi paylaşmaz. Adamın keyfinin kahyası mısın sen? Cidden şu davranışınız hiç yapıcı değil. İyi günler.
Alıntı
Bu konuyu açma sebebim yardımlaşmayı hatırlatmak içindir. Millet şunun taktiğini satarım, yok bunu böyle yaparım deyip bilgiyi kendine saklıyor.
Burda ki cümle konu sahibine ait. Herkesin sahip oldugu bilgiyi paylaşmamasının bir nedeni sebebi olabilir.
Ayrıca; mesajımda da herhangi bir olumsuz görüş bildirmedim .

Adsense yayıncısı olan herkes bilir ki; aldığınız to ve tbm değerleri içeriğinizin bulunduğu sektörle alakalıdır.
Aynı reklam yerleşimin olduğu Genel bloglarda %2-3 to değeri alırken, Niche alanlarda bu oran %10'lara çıkabiliyor.

Arkadaşın konusuna koydugu görsele bakarak, bu oranların hangi sektörde oldugu sordum. Dilediği gibi cevap verip vermemeyi kendi bilir. Ancak birilerini bir sebepten dolayı suçlarken, aynı şeyi kendisinin de yaptıgını göstermek amacıyla da ikinci mesajı yazdım.

Bu konu altında ki son mesajımdır. Konuşmak, karşılıklı birşeyler paylaşmak isteyen olursa PM ile ulaşabilir.