Merhabalar hocam yaklaşık 2 ay önce React Native öğrenmeye karar verdim ve araştırmalar sonucu düzgün tek kaynak Udemy olduğuna karar verdim. Fakat ortalama sorunsuz bir proje dosyası oluşturmam 3 günümü aldı. Udemy'de ki hocaların ismini vermek istemiyorum fakat bu kurs eski bu kurs eski derken tüm Türk yayıncıların kurslarını satın almışım ( 4 Kurs). Hepsinden birer parça parça alarak birşeyler öğrendim ve şuan istediğim düzeydeyim. Fakat İngilizceniz varsa muhakkak Yabancı kursları öneririm, React Native 0.61 sürümünde olması lazım fakat tüm kurslar 0.55, 0,51 gibi sürümlerde işleniyor ve arada ciddi bir fark var kimi bileşenler artık kullanılmıyor v.s v.s en basit örnek şu olacaktır. PHP 'de PDO çağının başlaması gibi birşey. Önerim tüm kursları satın alın ve parçaları birleştirerek birşeyler öğrenin. Şöyle söyliyim, yaptığım uygulamanın APK çıktısını almam, 1.5 gün uykusuz kalmama sebep oldu durum o kadar vahim Şöyle bir çözüm'de var tabi sizde eski sürüm React Native kurarsanız Bkz. 0.54 mesela sorunsuz kursu anlayabilirsiniz fakat eski Allah yardımcınız olsun