benim kızım kullanıyordu benzer bir ilacı luminaletten
yeşil reçete ile veriliyor yarı bağımlı ilaç sınıfında bildiğim kadarıyla.
ve yeşil reçeteli ilaçlar o zaman öyleydi şimdi değşmişte olabilir şifre ile verilmezdi.
yanında mutlaka yeşil reçetesi olması gerekiyordu.
biz o şekilde alıyorduk. ve muayene ücreti haricinde ilaca para verilmezdi.
onun ilacı farklı da olabilir.
Benim akrabamda var epilepsi, kağıtla gidip izin çıkarttığında ücretsiz alıyor.
Yakınınızın oğlunda böyle bir rahatsızlık varken 15-20 liraya hak yiyecek kadar düşmemiştir diye düşünüyorum.
Siz insanlık görevini yapıp, karşılayabildiğinizi karşılayın, gerisini Allaha bırakın hocam.
ben keppra 500 mg 116 tl alıyorum sigortam olmadığı için eskiden 72 tl di her sene zam geliyor
Çocuk olduğu için sigortalı sayılıyor. Böyle düşünmemizin sebebi şu. Daha öncesinde yine ilaç mevzusu gündeme geldi. O gün paramız yoktu. Siz ilacı söyleyin biz tanıdık eczacıdan alalım şimdilik. Sonra ilacı yazdırıp varsa ücretini oraya öderiz dedik yanaşmadılar ilacın adı ortaya çıkmasın diye sanırım. Birde bugün yine mesaj atmış ki hanımı, çocuğun şurubu bitti 200 TL yollayabilir misiniz diye. Sonra kocası aradı tevafuk. Annem şu anda param yok aylık alınca vereyim dedi ama kocasının haberi yokmuş eşinin bize yazdığından. Ben bu yazıyı yazarken kocası aradı bu sefer dedi ki almış eczaneden istersen numarasını vereyim ara diyor.
Daha öncesinde de benzer para koparma teknikleri olduğu için elimizde para yokken de elde ki 3 kuruşu vermek istemiyoruz açıkçası. Gerçekten ihtiyacı olsa sorun değil ama enayi yerine konulmak zorumuza gidiyor.