Tesekkurler yazi icin, ugrasmissiniz bayagi ama eksikleriniz de var.
-Telifsiz video ve resim icin yazdiginiz siteler tamamen ucretsiz degil bunu siz belirtmemissiniz ben belirteyim.
-Ozgun calisan kisilerin bu sitelere ihtiyaci olmaz, spamci sevindirir(Spam; videolar bana ait degil, Youtube'tan uyari gelene kadar prim kasarimcilar)
-Ben ozgun calisip da para kazanmasi onaylanmayan kimse gormedim, eger basvurunuz uzerinden uzun sure gecmis veya red yediyseniz illa ki vardir kanalinizin bir kusuru. Buna alakasiz etiket kullanimi, kanalin spam gecmisi, bot kasilan aboneler ve izlenmeler, Youtube'da tonla dolu iceriklerin yeniden yapilmasi(Mesela Slime Nasıl Yapılır, Basit Makarna Tarifi) gibi aynisindan cokca mevcut iceriklerden olusan baslikli videolardan kacinmalisiniz yine,
-Video kucuk resimlerinde video ici ekran goruntusu kullanarak olusturursaniz da faydaniza olur. Ancak siz Kemal Sunal'in hayatindan bahsedeceginiz videoda gidip de Google gorsellerden Kemal Sunal fotografi bulup sadece onu koyarsaniz yaniltici kucuk resim uyarisi bile alabilirsiniz.
-Bir not daha, kotu yorum bile alsaniz bunu kaldirmayin. Siz cevabinizi yazin ona. Cevap vermeyecekseniz de dislike atin gecin. Bu bile etkilesimin bir yanidir.
-Videonuzda baska videolar kullanacaksaniz da bunu adeta koca 8 kisilik bir pastanin uzerine atilan susler gibi degerlendirin. 5 dakikalik bir videonuzda baska bir videodan atiyorum, ohaaa denilen bir kismi kesip koyabilirsiniz 2 3 saniyelik bir video ise. Veya 10 dakikalik videoda 2 3 sefer yine 4 5 saniyelik video kullanabilirsiniz.
-Ozgun demek yol kamerasi demek de degildir, kamerada en azindan bazi zamanlarda kendinizi de gosterin, acilis konusmanizi kendiniz yapin mesela. 10 saniye dahi olsa gosterin kendinizi ne olacak
Bunlar da benim aklima gelenlerdi.