Birincisi şikayet mercii neden Cimer ? BTK değil
ikincisi şikayetinizin haklı dayanağı nedir ? Yani ben şu şu sebeplerle başvurdum dediğiniz noktayı merak ettim. Çuvalla para verip en kötü interneti kullandığımızın ben de farkındayım ama bu şirketlerin böyle rahatça fiyatlandırma yapmasının temel sebebi müdahale edilmemesi zaten. Yasal düzenlemede bu dediğinizi yapmak zorunda olduklarına ilişkin bir düzenleme olduğunu bilmiyorum var ise bizimle de paylaşırsanız bilgilenmiş oluruz.
Hocam CİMER dediğimiz tek bir iletişim kaynağı değil. İlgili bakanlığı seçiyorsunuz. Ayrıca BTK üzerinden yapılan şikayetlere de kesin dönüş sağlanmadı daha önce. Bu kez de burayı denemek istedim. Şikayetimin haklı dayağanağı şu; bu adamlar kafalarına göre iş yapıyor. Kimse bunları doğru düzgün denetlemiyor. 1 dediklerinde 1 mbit 2 dediklerinde 2 mbit geliyor. Yalan söylüyorlar desteklemiyor diye. En yoğun kullanımda 2.5 katını destekleyen hat, günlük hayatta nasıl desteklemiyor? Böyle bir durum söz konusu olamaz, halkın haklarının devlet tarafından korunması gerekiyor. Yasal düzenleme bu şekilde işliyorsa yasal düzenleme de yanlış. Sen Türkiye'de kafana göre gelip, istediğin yalanı atarak milyonlarca insana hizmet veremezsin maalesef. He verebiliyorsan orada bir şeyler ters gidiyor demektir