AlfaOis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün java diye karar kılıp udemy den bir set satın aldım ama sanki haberimi almış insanlar tüm platformlarda yorumlar flutter tavsiyesine yoğunlaştı, siz ne zamandır flutter kullanıyorsunuz yaptığınız örnek uygulamaları görebileceğim bir bağlantı atar mısınız hocam. JAVA'yı neden bıraktınız cross platform için mi.
Javayı bırakmada bir çok neden oldu aslında daha hızlı cıktı üretme, cross platform bunlardan iki tanesi.
Link atamam çünkü geliştirdiğimiz uygulamalar public uygulamalar değil kurumlara özel uygulamalar.

yildizr10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek derdi, işe gireyim de para kazanayım olan biri için şu an sektörde ne tavsiye edersiniz? 3000 kişilik bir yazılım grubunda herkes her dili biliyor ama herkes iş arıyor. dışarıdan bakan biri olarak anlamıyorum. ekmek parası için ne yapmak lazım? bu işleri bırakıp gidip pinterestte copy-paste mi yapmalı acaba

tecrübeli arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. tekrar söylüyorum: amaç-->ekmek parası
dil bilmenin hiç bir işe yaramadığını anlamak lazım, bir frameworkte uzmanlaşın, örnegin gidin laravel öğrenip uzmanlaşın ne kadar ihtiyac oldugunu göreceksiniz.