Yorum olarak atılmış, siz onaylamışsınız ve yayınlanmış .
Wordpresste Ayarlar - > Tartışma - > Bir yorum görünmeden önce kısmındaki Yorum yazanın önceden onaylanmış bir yorumu olmalı tikini kaldırıp Yorum el ile onaylanmalı tikini aktif edip kaydedin.
Birde akismet eklentisini kurun yeterli olur
Kontrol ettim bende yok hocam, kullandığınız başka bir eklenti neden olmuş olabilir. Ama temaya da 1 yıldır güncelleme gelmiyor hatta 1 yılı geçti. Ve gtmetrix gibi sitelerden analiz yaptığımda css ve js dosyaları çok yavaşlatıyor siteyi. Cache eklentisi kurduğum zaman da bazı js dosyaları çalışmıyor, tasarımda değişiklikler oluyor. Destekten yazdığımda da cache eklentisine gerek yok denmişti. Siz hız sorunu için bir şey yapıyor musunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim.
O link yorum yazan kişinin kendi yorumunu görebilmesini sağlıyor. Url de hash yazıyor farkettiyseniz. Tarayıcı çerez değeriyle birlikte doğrulanıp yorum yazan kişiye gösteriliyor. Yani normal bir durum. Bütün WordPress sitelerde geçerli bir durum. Tema ile bir ilgisi yok.
bir ara siteleri hackleyip (açıklarını bulup) eski tarihler ile makale ekliyorlardı bunu da ücret mukabilinde satıyorlardı.. ona benzer bir durumda olabilir siz yoruma onay vermediyseniz..
hocam bu şahsın daha önceki mesajını onayladıysanız bildigim kadarı ile diger yaptıgı yorumlar otomatik onaylanıyor.
yanlış biliyor olabilirimde
Yok yorumu hiç onaylamadım. Tema ile sıkıntım yok yavaş değil ama eklenti çok olunca baya yavaşlama yaşamıştım.