DevilTown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
$querySelect= $db->prepare("SELECT * FROM bunny WHERE go = :go");
$querySelect->execute(array(
":go" => 1
));
$querySelectRow= $querySelect->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);

echo $querySelectRow['go'];

hocam bu kod ilede değer çekebilirsin, tablo yapısını ve içeriğini bilmediğim için örnek yaptım böyle siz düzenleyebilirsiniz.
Yurt dışında arkadaşımın güzel bir platformda offical reseller imkanı var. Bende instagram olsun vb olsun kendi hesaplarım üzerinden online olarak satışını yapıyorum ama son zamanlarda fazla pc başında kalamadığım için web sitesi tasarlıyorum. Sitem üzerinden ücretli üyelik ve token sistemiyle bunların satışlarını yapacağım inşallah uğraşıyorum. basit html php text mantığıyla yapmak yerine özenerek birşeyler yaratmaya çalışıyorum. Şu aşamada üyelere ödemelerinin karşılığını vermek için panelde denemeler yapıyorum. Tabloda üyelerin girişini yaptıktan sonra alabileceği kişiye özgü veriler var.

BUYRAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
try kısmına değişkenleeri atmak yerine direk pdo içerisine db yi bağlayabilirsiniz.
pm atarmısın hocam zamanınız varsa db nasıl bağlayabilirim

Abdullahx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kodlarda birkaç tane yazım ve mantık hatası var.

Zaten tek bir tane veri alıyorsanız neden foreach e sokuyorsunuz?
Foreach sokup$crazy değişkenine atamam yapıp başka bir yerde kullanmıyorsunuz bu değişkeni.

PHP 5.x bile kullanıyor olsanız<? echo $go ?> şeklinde yazmayın, <?= $go ?> şeklinde yazın (gerçi $go diye bir değişken yok ama syntax bakımında söyledim)

Direkt olarak böyle deneyin

$query = $db->query("SELECT *FROM bunny ORDER BY RAND() LIMIT 1")->fetch(PDO::FETCH_ASSOC); ?>
<input type="text" value="<?= $query['go'] ?>">
Hocam inan bana kafam döndü günlerdir. Basit bir html php text ortaklığıyla sitemi kurarsam kendimi suçlu hissedicekmişim gibi bir psikoz oluştu bende