Kar amacı gütmeyen birini bulursanız hemen hayrınada olsa verin projelendirsin. Benim sitem haber sitesi olmasına rağmen, niche bir Atatürk sitesi kadar Atatürk makalesi var, sadece Atatürk sitesi olarak yayınlansa kesinlikle şu an ilk sayfa olurdu. Kim kullanacaksa hayırlı olsun.

parasız düşünülürse ben alıp sitemdeki tüm Atatürk makalelerini ve sitemde kitapları var olan Atatürkçü yazarların yayınlanmış kitaplarından makaleler oluşturarak çok yavaş bir şekilde değerlendiririm. ama 3 tane haber sitem var vaktim yok. bunu ancak kazanç düşünmeden yapabilirim, mesela atıyorum hostingi ben alayım, yazı gireyim yayınlayayım, tüm sosyal medyalarda paylaşayım (çok sosyal medyada fenomenim). Ayrıca 5-6 yıl önceki her gün Twitterdeki Atatürk TT'lerini yapan kişiyim. Bu yüzden tüm takipçi ve arkadaşlarım Atatürkçü kesimden oluşmaktadır, domaini çok desteklerler, ama paralı bir şey görürlerse yaklaşmazlar, hatta adsense bile koymamak lazım. düşünün her alanı Atatürk resmi, yanında saçma bir reklam olmaz bence, tanıtım yazısıda satılmamalı, yine aynı her yer Atatürk, reklam olarak su tesisatçı, nalbur, nakliyeci makalesi şahsen olmaz. Bunlar benim fikirlerim, ticari bu domainden kazanç olacağına inanmıyorum. herkese hayırlı sahurlar.