burak6767 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hattım 35 mbps kaldırıyormuş hepsini veriyorlar mı? Size şu kadar kaldırıyor hattınız bunu veriyoruz diye gösterdiler mi testleriniz nasıl ?
Evet söylediler sizin hattınız 35 kaldırıyorsa bağlatın hocam eğer üstünü destekliyorsa 10tl fark ile 100mbsye kadar olan pakete geçş yaparsnız hız konusunda süperler.

wbozcanla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum geçmek istiyorum. Turk Telekom ADSL'den bıktım. 13 mbps hız nedir. Fiber istiyoruz yok efendim bakır kablo döşenmemiş size fiber vdsl hizmeti veriyoruz diyorlar ama nafile. Turknet bu alt yapıyı nekadar karşılıyor bilmiyorum. Sorgulama yaptığımda alt yapınızın desteklediği hız 75 mbps diyor bu doğruysa tünet cayma bedelini öğrenip geçmek isterim aslında nasıl memnunusun anlatıldığı gibi var mı
Turktelekom beni de bezdirdi son çare turknete geçtim işte pek hız almıyorum ama turktelekomun verdiğinin 3 katını alıyorum.Vdsl varsa rahat alırsınız hocam taahhütten sonra geçin

comingxweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@wbozcanla; 75 destekliyor falan deniliyor ama 35 veriyorlar hocam ben öyle alıyorum, 35 lik vdsl olandan hızım da 25-35 civarı 2 haftadır bağlattım şuan memnunum diyebilirim
Eğer altyapı destekliyorsa 10tl farkla üst pakete geçebilirsiniz.