Hyoudo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha farklı yöntemler var 6.99 tl den alım yapıyorum yenilemeside dahil
emin,m arkadaş ya pm lere dönüş yapmıyor ya da para talep ediyordur. Yardımlaşma gayesi olsa buradan aleni şekilde yazardı. aynen konuyu açan arkadaşın yaptığını yapardı.

bakıyorum son 1-2 ay içinde üye sayısı çok arttı. bunların %90 ı neredeyse ya satış için, ya dol.andırıcılık için ya da bir .ike yaramayan egolarını tatmin için burada. örnek bu vatandaş. bunlar yüzünden forumun .oku çıktı.

Konuya gelirsek. ben domainlerimi porkbundan alıyorum sağlam, yürüyecek domainlerimi. porkbunda kampanya yoksa 123-reg en kötü 1.99 pounda satar geçen aldım 18 lira tuttu. 123-reg i takip edin 0.99 dan sattığı zaman da çok olmuştur. 8-10 lira eder. Godaddy gibi kapanma endişesi de taşımazsınız.

Eğer riski seviyorsanız godaddy yeni hesap ile domain alınabilir. 3 gün önce 0.98 euro (7.60 tl ) den aldım. ekstra bir şey de yapmadım.
Almanya konumlu windows server vardı. Deneyeyim dedim.
Chrome almanca kullanıyorum. Google açtım, goodaddy yazdım, en başta zaten relamı çıktı domain 0.98 euro diye. Girdim üye oldum, Pep sanal kart ile ödedim, sorun yaşanmadı. Kapanacağını sanmam ama her şeye hazır olmak lazım.

İyi forumlar.