Aynı sorunla bende karşılaştım. Superonline ödemelerim bir kaç ay sonra yeniden karşıma çıktı ancak bende bayi duruyordu. Bayinin ödeme yaptığı site *********** çıkmıştı neyse ki faturayı tekrar bayi ödedi. Dava ile fark edilmişti. Eğer bulabilirsen bayinin ödemeyi yaptığı siteyi bul. Etrafa sor soruştur bayi kimin adınaydı. Ödeme yapan aracı siteyi bulabilirsen sonuç daha kolay ortaya çıkar. Ek olarak dava da fark edilecektir diye düşünüyorum çünkü bir tek sizin başınıza gelmiyor çok fazla var bu durumla karşılaşan. Tavsiyem bir daha da bayiden ödeme yapma kendi sitesinden sanal kartla öde.
cevabınız için teşekkür ederim hocam. evet dediğiniz gibi nette aratınca böyle çok olay gördüm. dediğim gibi bayi TT'nin kendi bayisi. ödeme yaptıktan sonra ödemeye dair SMS geliyordu, mobilden kontrol de etmiştim ödenmiş olarak gözüküyordu. Olay tarihinde ciddi bir kaza geçirdiğim için ilgilenemedim. meblağ yüksek olmasa uğraşmam bile ama değil.
Ek olarak nasıl dolandırıyorlar dersen şu şekilde çalıntı kartlarla senin adına ödeme yapıyor sonra kart sahibi şikayet ediyor ve ödeme geri çekiliyor ve haliyle dava açılıyor.
aynen hocam. benide karakoldan aramışlardı ödemelerrden 6-7 ay sonra o zaman dank etti hemen suç duyurusunda bulunduk ama nafile sonuç çıkmadı. bayide ortada olmayınca kala kaldık. SMS kayıtları ve ödeme geçmişi için bir talep dilekçesi versem sonuç alabilir miyim?
odeme nakit oldugu için sıkıntı
cok buyuk bir miktar degilse bence kapatın odeyip çünkü bu sekilde masraf gittikce artacak. mahke avukat ciddi bir ucret ortaya cikar.
bayi odemelerinde dikkat edilmesi gerekiyor
cevabınız için teşekkür ederim. bayi TT'nin kendi bayisi olunca içimiz rahattı. gerçi böyle bi durum olacağı kimin aklına gelirdi ki?
meblağ biraz var ve 3 yıldır faiz işletiliyor normal meblanın 2 katı olmuş durumda.