Öncelikle herkese merhabalar,
3 yıl önce TT bayiden yaptığım fatura ödemeleri ödendikten 2-3 ay sonra tekrar karşıma çıktı. Bayi ortada yok suç duyurusundan sonuç alamadım.
Dekontlar bu kadar geçen sürede yırtıldı gitti. Ödendiğine dair SMS'ler kırılan telefonumun içinde gitti.
İcraya itiraz etmiştim. Bu defa itirazın iptali için dava açılmış tekrardan, bende herşeyi anlatan bi dilekçe yazıp gönderdim mahkemeye, mahkeme bilirkişi atadı ancak bilirkişi şu kadar fatura var ödenmesi gerek demiş sadece TT'da bulunan ödeme geçmişi ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadı.
Bilirkişi raporuna itiraz edip TT'dan geçmiş dönem SMS kayıtlarının ve ödeme geçmişinin incelenmesini isteyeceğim.
Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

Edit: Güncelleme: iki dava vardı. İki hat kullandığım için, birine mali müşaviri bilirkişi olarak atadılar. Diğerine Elektronik Haberleşme Mühendisi, mali müşavir üstün körü 1 sayfa bir yazıyla borcu bana yüklemiş. (Karar çıkmadı henüz)
Elektronik Haberleşme Mühendisi, 6 sayfalık bir rapor hazırlamış ve borçların ödendiğini tekrar yansıtıldığını, tekrar yansıtılan borçların iptalini belirtmiş. Tabi TT avukatı, faturalarda yazan "borcunuzu ödediğiniz için teşekkür ederiz" yazısının sehven yapıldığını ve bilirkişi raporuna itiraz ettiğini belirtmiş.
Aynı şekilde olan iki durum ve iki farklı sonuç.
Bilgili kişilerden akıl vermesini bekliyorum.
Gerçekten canımı çok sıkıyor.
Zaman ayırıp okursanız ve bilgi verirseniz minnettar olurum.
Teşekkür ederim.