Hocam internette birçok forum site mevcut faydalanabileceğiniz.
Şöyle birkaç Bilgi vereyim borsalar bu şekilde söylüyor fakat birçoğu ya kendileri çöküyor yada sadece yalandan ibaret.çünkü internette bakarsan birçok defa yaşandı bu olay
Uzun vadeli saklamayı düşünüyorsan ledger veya tezos cüzdan alıp saklaman en mantıklısı
İnternette hiçbir zaman %100 güvenlik yoktur
en iyi Cryptopia (Avustralya borsası) hacklendiğinde kendim de yaşadım bunun gibi onlarca büyük borsalar da olsa kapandı gitti mtgox gibi.
CoinMarketCap dan çok iyi takip edebilirsin.alıp belli bi fiyata gelince satacağım dersen blockfolio gibi alarm kurabileceğin uygulamalarda mevcut.
Arbitraj ile ilgili YouTube da videolar mevcut izleyebilirsin
Türkiyede her zaman fiyatlar biraz daha yüksektir ayrıca Arap ülkelerinde fakat yurtdışı alım cex.io gibi sitelerden kart ile alım komisyon felan oranlar olmasa yurtdışından alıp burdan satmak iyi olurdu ama orda da el kol bağlanıyor.
BtcTurk vebitcoin eski koineks şimdi thodex gibi Paribu birkaç borsa ile alıştırma çalışma yapabilirsin 👍
hocam bu usb walletta istediğim her cinsten varlığı saklayabilir miyim?
birde coinmarketcap ten nasıl varlığımı takip edicem ben bulamadım.. eğer yanlış anlaşıldıysa düzelteyim ben aldığım gün kaç liraydı şimdi kaç liraya bakmak istiyorum ben ama manuel tarihe bakarak değil elle varlığımı gireceğim oraya kaydolacak sonra bakacağım exel gibi