Birazdan gidecem üzerim halen boyalı inşaat işiyle uğraşıyorum azda yüzüme gözüme boya süreyim 😊 öyle gideyim belki der lanet girsin tamam bir daha olmasın der 😊 burdaki polisler çok sert muhatap bile olmuyorlar iyi günler günaydın falan söylerim hep boş
zamanın hapse girmiş olsan aftan faydalanıp çıkmıştın şimdi. af fırsatını da kaçırdın şimdi. bugünün işini yarına bırakma demiş atalarımız. keşke zamanında gidip yatsaydın hapsini. af şansın da kalmadı şimdi nolacak şimdi? bence bi avukatla görüş. hem niye unutuyorsun ki imza atmayı insan telefonunu kurar uyarı filan ayarlar. şaka şaka ben de hep unutuyorum böyle şeyleri. birşey olacağını sanmıyorum ayrıca. salgın var gidemedim dersin savcılığa yapacak birşey yok. hapistekileri dışarı salıyorlar virüs var diye seni mi içeri atacaklar bir imza atmadın diye. çok lazımsa bir A4 kağıda at 100 tane imza koy önlerine. çok lazımsa.
Sorma hocam ya sanki adam öldürdüm tecavüz ettim direk savcılığa yolluyorum dosyanı diyorlar Allaha şükür yüz kızartıcı bir suç yok ortada gider yatar çıkarım gerekirse korkum yok sadece canımı sıktılar cinayet işleyenler bile çıkardılar be haberlere bakın darp gasp ölümler yine çoğaldı