mehmetcanayten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben memnunum 8mbps paket adsl kullaniyorum bana 7.5 falan veriyolar upload biraz dusuk 1mbps falan ama 58tl için gayet uygun birde sorun oldugunda ariyorum hemen hallediyorlar mesela gecenlerde direkt turktelekom ekibiyle konustum normalde yapmamiz zorunlu degil ama kullandigin şirket darladı o yuzden geldik ttnet harici calismiyoruz :d diyor yalanmi gercekmi orasini bilemem
hocam 8 mbps kullanıyorsanız gayet normal, ben 35 mbit kullanıyorum 20mbiti geçmiyor. düşük mbps'de sorunları yok elemanların

codertcvatandas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında kötü değil hocam hız baya güzel fiyat uygun ama son zamanlarda kesilmeye yavaşlamaya başladı. Binada port olmadığı için başvurmuştuk, son zamanlar hariç ttye göre çok daha iyi diyebilirim. Kullandığım paket 35 mbps 76tl, genelde sabit 30 veriyor bazen 40'a çıkıyor sözleşme zorunluluğu yok istediğimiz zaman vazgeçebiliyoruz zaten
aynı paketi kullanıyoruz 20mbps'yi geçmiyor, ve son zamanlarda sürekli kesiliyor.

Alicanklc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Ay oldu bi sorun yasamadim halen 66 tlye 35 mbs kullaniyorum musteri hizmetlerini bulmaniz bile mucize turknette oda yok.
valla anlamadım hocam bende 35 mbps kullanıyorum 20 yi geçemedik altyapıda var