Sahibinden üzerinden Laptop almak için anlaştım ve açıklamaya alacağım pc marka model.. alıcam yazarak 1500tl gönderdim beni engelledi
yazışmalar tc bilgisi telefon numarası ibanı ve ibanda yazan adı "Berat andırman" Herşeyi elimde
savcılığa yarın sabah erkenden gidicem ancak teksıkıntı telefon +90 hesap en para bu herif yurt dışında olabilir mi?
Birde ben elimdekilerle haklı olduğumu ve dolandırıldığımı kanıtladığım taktirde 1-2 yılda sürse zararım geri gelir mi yoksa sadece cezamı alır? tabi oda alırsa
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Konuyu sahibinden'e bildiriniz. Hizmet sağlayıcı olarak onun sorumluluğunda olduğu için ilk çalışmayı onlar yapsınlar.
Mevcut yazışmalarınızın ekran görüntülerini ve dekont'u alıp savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı bildirmeniz gerekir. Tabiki *********** şahıs bana borcu vardı ona istinaden yolladı diyebilir. Ek olarak açıklama bölümüne '' laptop alımı için ödeme'' şeklinde bir açıklama yazdıysanız işiniz kolaylaşır, yazmadıysanız eğer uzun sürer hocam.
Bankanızla da bu konuda görüşebilirsiniz, ben eft yaptım ancak yalnış kişiye yollamış filan derseniz iade edebilirler

Bir kaç kere başıma gelmişti bu tip dolandırılmalar bu şekilde çözmüştüm.
Tekrar geçmiş olsun.