Rawnessteam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin mantıga göre biri ekmek yemıyordur alerjisi vardır ekmege zam gelse ses cıkarmasın biri onu yapmıyodur ona gelen zamma ses cıkarmasın. Sonra boyle Dünya'nin en çok değer kaybeden ülkesi oluyoruz bunu ben demiyorum az bi yabancı ekonomi haberlerini takip edersen görürsün yada A haber izleyip şahlanırız oda ayrı seçenek
Çok farklı yollardan illerliyoruz seninle. Sen sana zarar veren bir maddenin fiyat artışına sitem ediyorsun. Bende sana zarar veren bir maddenin fiyat artışına sitem etmemen gerektiğini dile getiriyorum. Sen insan anatomisinin, insan bedeninin gerek duyduğu bir gıdanın zammından bahsediyorsun. Ben ise İnsan bedenin ihtiyaç duymayacağı ve tamamen keyfine tüketip kendine zarar verdiği bir ürünün zammından bahsediyorum. Ekmeğin insanlar için sigara kadar zararı varsa ona da zam yapılsın. Eğer algılarını gerçekten açarsan aslında ikisinin arasında ne kadar fark olduğunu anlayacaksın. Ben sigara kullanmıyorum diye zam artışını desteklemiyorum. Ben insanların kendine zarar veren bir maddenin fiyat artışını haklı buluyorum. Kendisine zarar verdiğini bilerek fiyatı arttırılan bir ürüne neden zam yapılıyor kafası insanın kendine olan değerini bilmemesiyle alakalı. Ekmek yemeyip ölme oranıyla sigara içmeyip ölme oranı eminim ki aynı değildir.